Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

12 db El Salvador kávékapszula

2.390 Ft
Menny.:db

12 db, 100% specialty, single origin kávékapszula (199 Ft/db)

Leírás és Paraméterek

Egy gombnyomás, és máris élvezheted a minőségi presszódat!

Az El Salvadorban 1100 méter magasan elhelyezkedő Concepcion de Atacó régióban évente akár 1900 mm csapadék is eshet, ami a napsütéssel kombinálva különleges ízjegyű kávék termését segíti elő. A farmon az organikus gazdálkodásnak köszönhetően kézzel szedik és válogatják a kávét, így csak a valóban érett, hibátlan szemek kerülnek feldolgozásra. A kávé ízjegyeit szem előtt tartva, a pörkölés során a gyümölcsös ízjegyek bemutatására helyeztük a hangsúlyt.

A jobb ízélmény eléréséhez állítsd rövidre a Nespresso* gépen a lefolyást (a használati utasítás szerint), 25-30 ml-esre. 


100% Arabica, single origin (egy farmról származó) kézműves kávéból készült prémium kapszula, El Salvadorból, Concepcion de Atacó-ból, az igazán különleges, lágy ízű (szinte filter) kávék rajongóinak! A Nespresso* kompatibilis kapszula 100%-ban újrafeldolgozható alumíniumból készült.

Származási hely: El Salvador

Fajta: Bourbon, Caturra

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Méz, citrus, csokoládé

Javaslat: presszónak, röviden elkészítve

A dobozban 12 db kapszula található.

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz

Miért minket válassz?

Mert értünk a kávéhoz...

Kattints és olvasd el érveink! :)