Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

12 db Costa Rica kávékapszula

2.390 Ft
Menny.:doboz
12 db Nespresso-kompatibilis, 100% specialty, single origin kávékapszula (199 Ft/db)

Leírás és Paraméterek

A dobozban 12 darab, 100% Arabica, single origin (egy farmról származó) kávékapszula található.

A kapszula 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból készült, kérjük ne a szemetesbe dobd, hanem add le gyűjtőponton, vagy szelektív hulladékgyűjtőbe! A kapszulában maradt kávézaccot öntsd a növényeid alá, remek tápanyag!


Származási hely: Costa Rica

Régió: Tarazzu

Magasság: 1100-2000m

Fajta: Caturra, Cautai, Obata

Feldolgozás: mosott, napon szárított

Ízjegyek: Keserű csokoládé, mogyoró, pirított mandula

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.


Miért minket válassz? Mert mi értünk a kávéhoz!

Kattints! Olvasd el cikkeinket!

RECEPTEK

Mielőtt nekiállsz a kávékészítésnek, fontos, hogy mindig tiszta legyen a kávégéped, illetve mielőtt betennéd a kapszulát, engedj át rajta egy kis vizet, hogy a benne maradt szennyeződéseket (előző kávé maradéka, zacc, olaj, por, stb.) kimosd!

Utána tedd be a kapszulát, és készíts egy rövid (25-30ml) presszót! (Ha hosszabban jobban ízlik Neked, akkor hagyd figyelmen kívül az előző mondatot, és húzd hosszúra!).


Costa Rica presszó: rövidnek, hosszúnak egyaránt ajánljuk. Erős, intenzív íze hosszú ideig megmarad, aki az erős, ütős (kicsit sötétebb) presszókat szereti, ez az ő választása!

Latte: sok meleg tej esetleg tejhabbal, és ráöntve egy (vagy inkább kettő) Costa Rica presszó. A kávé íze átjön a sok tejen is, de együtt egy nagyon kellemes, harmonikus, "igazi" tejeskávé élményben részesítenek!

Iced latte, avagy jegeskávé: Az igazi jegeskávé nem fagyival, hanem jéggel készül. Önts egy pohárba 1,5 dl tejet, tegyél bele 2-3 nagy (vagy ha kisebb van csak, akkor több) jégkockát, és engedj rá egy (vagy kettő) Costa Rica kapszulát. Fontos, hogy a kávé a jégre folyjon, ne a tejre, így lesz igazán tökéletes (és üvegpohárban látványosan szép)

ET: Espresso-tonic, a nyár slágere. 2 dl hideg tonicba tegyél 2-3 nagy jégkockát, és a jégkockára engedj rá egy Costa Rica presszót. Fontos, hogy a tonic hideg legyen, és sok jeget tegyél bele, mert (legyünk őszinték) ez az ital csak igazán hidegen finom (úgy viszont nagyon!)