Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

36 db Peru (koffeinmentes) kávékapszula (3x12)

6.840 Ft
Menny.:csomag
36 db (3x12db), 100% specialty, single origin kávékapszula (190Ft/db)

Leírás és Paraméterek

Ne hagyd ki! Most vászontáskát adunk minden 36 darabos dobozhoz! Az ajándékodat fizetéskor a kosár oldalon tudod kérni!

A csomag 3 egyenként 12 db kávékapszulát tartalmazó dobozból áll. A dobozokban 100% Arabica, single origin (egy farmról származó) őrölt kávéból készült koffeinmentes kávékapszula található.

A kapszula 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból készült, kérjük ne a szemetesbe dobd, hanem add le gyűjtőponton, vagy szelektív hulladékgyűjtőbe! A kapszulában maradt kávézaccot öntsd a növényeid alá, remek tápanyag!


Származási hely: Peru, Cajamarca

Fajta: Typica, Caturra

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Citrus, édescukor

A kávé koffeinmentesítése Swiss Water eljárásal (vegyszermentesen) történt.

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.


Miért minket válassz? Mert mi értünk a kávéhoz!

Kattints! Olvasd el cikkeinket!

RECEPTEK

Mielőtt nekiállsz a kávékészítésnek, fontos, hogy mindig tiszta legyen a kávégéped, illetve mielőtt betennéd a kapszulát, engedj át rajta egy kis vizet, hogy a benne maradt szennyeződéseket (előző kávé maradéka, zacc, olaj, por, stb.) kimosd!

Utána tedd be a kapszulát, és készíts egy rövid (25-30ml) presszót! (Ha hosszabban jobban ízlik Neked, akkor hagyd figyelmen kívül az előző mondatot, és húzd hosszúra!). 


Peru presszó: rövidnek, hosszúnak egyaránt ajánljuk. Kellemes, harmonikus lágy íze van, közepesen pörkölésű (nem túl világos, nem túl sötét). Íze hosszan megmarad, kellemes emlékeket ébreszt :-) (És a koffeintartalma közelít a 0-hoz, így bármennyit, bármikor ihatsz belőle!

Cappuccino: az eredeti olasz cappuccino recept: 1/3 tej, 1/3 kávé, 1/3 tejhab. Ez persze az idők során sokat változott (főleg a tejhab vastagsága), de ez egy jó kiindulási alap recept lehet. Bármelyik bolti tejhabosítóval megfelelő eredményt tudsz elérni, és a vendégeid odáig lesznek a kávéházi ízektől (és nem fogják elhinni, hogy koffeinmentes a kávé, pedig az)

Iced latte, avagy jegeskávé: Az igazi jegeskávé nem fagyival, hanem jéggel készül. Önts egy pohárba 1,5 dl tejet, tegyél bele 2-3 nagy (vagy ha kisebb van csak, akkor több) jégkockát, és engedj rá egy (vagy kettő) Costa Rica kapszulát. Fontos, hogy a kávé a jégre folyjon, ne a tejre, így lesz igazán tökéletes (és üvegpohárban látványosan szép)