Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

36 db válogatás kávékapszula (3x12 db)

6.490 Ft
Menny.:db
36 db (3x12db), 100% specialty, single origin kávékapszula (180 Ft/db)

Leírás

3 darab, egyenként 12 db, Nespresso* kompatibilis alumínium kapszulát tartalmazó doboz, a három kedvenc kávénkból. Mindhárom féle kávénk 100% Arabica, termőterület szelektált kávé, specalty minősítéssel (a Steamhouse Cafe-ban a kék színű, Guatemala kávé alapanyagából készítjük a betérő vendégeink kávéját).

A kapszuláink nem aromázottak, nem tartalmaznak idegen anyagot, kizárólag kávé van bennük! (A kapszulák újrafeldolgozható alumíniumból készülnek.)

Nem ma kezdtük a kávézást, 2016 óta kínálunk specialty kávékat, a Batthyány téren, a Steamhouse Cafe-ban. Ha felénk jársz, nézz be hozzánk! :)

 

A csomag tartalma:

12 db-os El Salvador kapszula doboz

Az El Salvador a legvilágosabb pörkölésű kávénk. Gyümölcsös-édes ízjegyekkel, önmagában, vagy egész kevés tejjel ajánljuk. Különösen jó desszertkávé, sütik után.

Fajta: Bourbon, Caturra

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Méz, citrus, csokoládé


12 db-os Costa Rica kapszula doboz

A Costa Rica a legintenzívebb kávénk, egyben a legsötétebb pörkölés. Tejeskávéba ajánljuk, sok tejjel is megőrzi a karakterét. Különösen népszerű, az erős reggeli presszó kedvelőinek körében.

Régió: Tarazzu

Feldolgozás: mosott, napon szárított

Ízjegyek: Keserű csokoládé, mogyoró, pirított mandula


12 db-os Guatemala kapszula doboz

A Guatemala a Steamhouse "alap kávéja". Ugyanebből az alapanyagból pörköljük a Steamhouse Cafe kávéját, amiből nagyon sokat adunk el mind kávés italnak, mind szemes kávé formájában. (Ez a kávé szemeskávéként is megvásárolható a webshopon, a fenti menüben a Szemes kávék menüpontban)

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Csokoládé, pillecukor, mandarin

Javaslat: presszónak, röviden vagy kevés tejjel

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz

Miért minket válassz?

Mert értünk a kávéhoz...

Kattints és olvasd el érveink! :)