Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

72 db El Salvador kávékapszula

12.960 Ft
Menny.:doboz

Most ajándékba adunk mellé 12 db kávékapszulát egy neked tetszőleges ízből! (Ne felejtsd el kérni ajánédkod a kosár oldalon!)

72 db Nespresso-kompatibilis, 100% specialty, single origin kávékapszula (180 Ft/db)

Leírás és Paraméterek

A dobozban 72 darab, 100% Arabica, single origin (egy farmról származó) őrölt kávéból készült kávékapszula található.

A kapszula 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból készült, kérjük ne a szemetesbe dobd, hanem add le gyűjtőponton, vagy szelektív hulladékgyűjtőbe! A kapszulában maradt kávézaccot öntsd a növényeid alá, remek tápanyag!


Származási hely: El Salvador

Magasság: 1100m

Régió: Concepción de Ataco, Ahuachapan

Fajta: Bourbon, Caturra

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Méz, citrus, csokoládé

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.


Miért minket válassz? Mert mi értünk a kávéhoz!

Kattints! Olvasd el cikkeinket!

RECEPTEK

Mielőtt nekiállsz a kávékészítésnek, fontos, hogy mindig tiszta legyen a kávégéped, illetve mielőtt betennéd a kapszulát, engedj át rajta egy kis vizet, hogy a benne maradt szennyeződéseket (előző kávé maradéka, zacc, olaj, por, stb.) kimosd!

Utána tedd be a kapszulát, és készíts egy rövid (25-30ml) presszót! (Ha hosszabban jobban ízlik Neked, akkor hagyd figyelmen kívül az előző mondatot, és húzd hosszúra!). 


El Salvador presszo: mi rövidnek ajánljuk (25-35 ml), egy igazi ízbomba. Kellemesen édes-citrusos, mézes íz, a specialty kávék kedvelőinek ajánlva.

Flat white: kikerülve a vitát a Flat White származási helyéről és pontos receptjéről, mi így ajánljuk az El Salvador-ból: 1 dl meleg tejbe tegyél 2 El Salvador kapszulát (ha tejhabosítóval készíted, egész kevés habbal a tetején).

Espresso on ice: tegyél egy átlátszó pohárba (fontos a látvány!) egy vagy több nagy jégkockát (a méret igenis számít, jelen esetben minél nagyobb annál jobb), majd erre a jégkockára eressz rá egy presszót. Lényeges, hogy a kávé amikor kijön a gépből, a jégkockára folyjon, nem mellé! A titok, hogy a jég azonnal "lecsapja" a kávét ami miatt nem egy kihűlt, savanyú kávé lesz a végeredmény, hanem egy selymes különleges, hideg ital.