Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

72 db Guatemala kávékapszula

11.990 Ft
Menny.:db
72 db, 100% specialty, single origin kávékapszula (167 Ft/db)

Leírás

Ez a kávé az egyik nagy kedvencünk. A Steamhouse Cafe-ban ez az "alap" kávénk, amit mindenki szeret. Nagyon sokat értékesítünk otthoni felhasználóknak is szemes kávé formában, így nem kérdés, hogy kapszulába is töltjük. Nagyon "barátságos" kávé, könnyű vele dolgozni, és kapszulában is megmutatja a valós arcát. Kellemes savak, ugyanakkor édes lecsengés, a tökéletes presszó alap. Ugyanakkor tejjel is finom, elég intenzív, hogy érződjön az íze, de ha valaki inkább a tejes ízt szereti, ne vigye el. (Persze lehet flat white-ot készíteni otthon is, két kapszulából :)12 darab Nespresso*kompatibilis specialty kávékapszula, 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból.


72 darab Nespresso*kompatibilis specialty kávékapszula, 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból.

100% Arabica, single origin (egy farmról származó) kávé, az egyik legkülönlegesebb termőterületről, Guatemalából. A kapszula specialty minőségű, Grade1 SHB kávészemekből készült. Ráadásul a farm “Rainforest Alliance” tag, azaz biztos lehetsz benne, hogy a kávédért nem pusztítottak esőerdőt, és etikus körülmények között működik a farm!

Egy gombnyomás, és máris élvezheted a minőségi presszódat!

A kapszulákban található kávét a Steamhouse baristáinak szakmai iránymutatása alapján pörköltük Magyarországon. A kapszulázás és csomagolás szintén itthon történik. A jobb ízélmény eléréséhez állítsd rövidre a Nespresso gépen a lefolyást (a használati utasítás szerint), 25-30 ml-esre.

Származási hely: Guatemala

Feldolgozás: mosott

Ízjegyek: Csokoládé, pillecukor, mandarin

Javaslat: presszónak, röviden vagy kevés tejjel

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz

Miért minket válassz?

Mert értünk a kávéhoz...

Kattints és olvasd el érveink! :)