Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Costa Rica kávékapszula

Costa Ricáról sok kávés szakember állítja, hogy a legjobb kávék innen származnak. Természetesen ízlésekkel mi nem vitatkozunk, de az tény, hogy ez a kávé nekünk is nagyon ízlik, nem véletlenül választottuk... Tarazzu az egyik leghíresebb kávétermesztő régió, az innen származó kávékban még soha nem csalódtunk, ráadásul ez a kávé az SCA minősítésen 84 pontot ért el, azaz papírja is van róla, hogy finom! Kevesen tudják, de Costa Ricán törvény tiltja a nem Arabica fajták termesztését, így szinte nem is kéne ráírnunk, hogy "single origin" (azaz egy termőterületről származó, nem "blendelt" kávé van a kapszulában kizárólag). Costa Ricán a kávéültetvények 70%-a a hegyekben van, ahol a magasság és a trópusi esők különleges körülményeket hoznak létre a tökéletes terméshez.A Steamhouse kapszulás kávéi közül ez a legsötétebb pörkölésű, ez adja a legerősebb, legintenzívebb kávéélményt. Csokis-mogyorós, pörkölt mandulás, kellemesen keserű ízjegyek jellemzik a kávét, nagyon hosszú utóízzel (az ebből készült reggeli kávédat egész délelőtt érezni fogod!). 

Rendezés: