Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Kávékapszula válogatások

Válaszd ki a kedvencedet!

Ha először jársz nálunk, természetes, hogy kíváncsi vagy, és szeretnéd tudni, milyenek a kávékapszuláink valójában. (Ha pedig sokadszor, de még mindig nem tudsz dönteni, melyik a kedvenced, ez teljesen érthető...).

A válogatás dobozainkban egyenlő számban található a kávékapszulánkból, hogy legyen időd és lehetőséged mindegyiket megkóstolni. A 12-es dobozok négy országból, ezeken belül 1-1 területről (single origin, azaz termőterületszelektált minden kávénk), a 36db-os és 72 db-os csomagban a koffeinmentes Peru kivételével 3 féle kapszulát csomagoltunk.

A "termőterület-szelektált" azt jelenti, hogy nem "blendelt". A kávé egy területről (néha azonos farmról) származik, azaz nem keverjük össze rosszabb minőségű kávékkal, hogy meglegyen a súly, kizárólag a legmagasabb minőséget használjuk. Erre utalnak a kávékapszuláink nevei is, azt az országot jelölik, ahonnan az adott kávé származik.


Kávékapszuláinkat színnek is megkülönböztetjük egymástól:

>Guatemala - kék

>Costa Rica - fekete

>Peru Decaf (koffeinmentes) - ezüst

>El Salvador - arany


Mindegyik kávé más pörkölésű profilú, az adott országra jellemző ízjegyeket hordozza. Koffeintartalma (a koffeinmentest leszámítva) mindegyiknek kb. ugyanannyi, az íz intenzítása eltérő. (A legvilágosabb pörkölésű, leggyümölcsösebb az El Salvador, a legsötétebb, ezáltal legintenzívebb a Costa Rica. A Guatemala pont középen van). A perui kávénk koffeinmentesítése Swiss Water módszerrel történik teljesen vegyszermentesen, az ízében nem érződik egyáltalán, hogy nincs benne koffein. 

Rendezés: