Klub

Üdv a klubban, azaz a Steamhouse webshop pontgyűjtő hűségprogramjában!

A kávézóban megtanultuk, hogy értékeljük törzsvendégeink hűségét, ezt szeretnénk itt is folytatni. Pontokat (kis Steamhouse logókat) többféle módon gyűjthetsz, ezekre mindjárt kitérünk. A pontjaidat beváltani az ezen az oldalon található termékekre tudod. Ezeket csak és kizárólag pontokért tudod megvenni a webshopon, pénzért nem! Azaz, ha szembe jön Veled valami innen, tudod, hogy a gazdája szintén lelkes Steamhouse rajongó!

 
Pontokat kapsz:
 
  • Regisztrációért: 100 pont
  • Évfordulóért (ha már egy éve tag vagy): 100 pont
  • Termékek vásárlásakor: minden termék oldalán fel van tüntetve, hogy hány pontot adunk ha megveszed. (Ha több darabot veszel, több pont jár!). 
 
A pontok nem évülnek el, nem járnak le, nem vesznek el (miért is tennék?), viszont nem átruházhatók, készpénzre vagy egyéb, nem a klub oldalán található termékre vagy más kedvezményre nem beválthatóak, és csak itt, a webshopon tudsz velük fizetni. A pontegyenlegedet és a történetet belépés után a profiloldaladon a “Klub pontjaim” menüpontban nézheted meg.
 
Ha szeretnél valamit megvenni pontokért, tedd be a kosaradba, és a pénztárnál fizesd ki, mintha “normál” termék lenne. Ha nincs elég pontod, nem tudod az adott terméket a kosárba helyezni! A pontok a vásárlást követően, a rendelés teljesítésekor (átvétel után) kerülnek jóváírásra, erről emailben tájékoztatunk. 

FEL

X