Klub

Üdv a klubban, azaz a Steamhouse webshop pontgyűjtő hűségprogramjában!

A kávézóban megtanultuk, hogy értékeljük törzsvendégeink hűségét, ezt szeretnénk itt is folytatni. Pontokat (kis Steamhouse logókat) többféle módon gyűjthetsz, ezekre mindjárt kitérünk. A pontjaidat beváltani az ezen az oldalon található termékekre tudod. Ezeket csak és kizárólag pontokért tudod megvenni a webshopon, pénzért nem! Azaz, ha szembe jön Veled valami innen, tudod, hogy a gazdája szintén lelkes Steamhouse rajongó!

 
Pontokat kapsz:
 
  • Regisztrációért: 100 pont
  • Évfordulóért (ha már egy éve tag vagy): 100 pont
  • Termékek vásárlásakor: minden termék oldalán fel van tüntetve, hogy hány pontot adunk ha megveszed. (Ha több darabot veszel, több pont jár!).
  • Megvásárolt termékek értékelésekor: 100 pont 
  • Vegyél részt Instagram játékunkban: posztolj egy képet arról, hogyan iszod a Steamhouse kávékat otthon, tageld meg a @steamhousecafe-t, írd rá, hogy #ittkavezomotthon, mi pedig jóváírunk minden ilyen posztodért 10 pontot!
 Egy példa, hogyan tudsz gyorsan sok pontot szerezni: vásárolj egy 72db-os kapszula csomagot (72 pont), a visszaigazoló mailben kattints a fiókodra, és töltsd ki az adatokat (+100 pont), majd amikor megkóstoltad a kávékat, írj róla értékelést (+100 pont). Így az első vásárlásoddal máris 272 pontot kaptál!
 
A pontok nem évülnek el, nem járnak le, nem vesznek el (miért is tennék?), viszont nem átruházhatók, készpénzre vagy egyéb, nem a klub oldalán található termékre vagy más kedvezményre nem beválthatóak, és csak itt, a webshopon tudsz velük fizetni. A pontegyenlegedet és a történetet belépés után a profiloldaladon a “Klub pontjaim” menüpontban nézheted meg.
 
Ha szeretnél valamit megvenni pontokért, tedd be a kosaradba, és a pénztárnál fizesd ki, mintha “normál” termék lenne. Ha nincs elég pontod, nem tudod az adott terméket a kosárba helyezni! A pontok a vásárlást követően, a rendelés teljesítésekor (átvétel után) kerülnek jóváírásra, erről emailben tájékoztatunk. 

FEL