Tudtad, hogy a Steamhouse kávéihoz számos helyen hozzájuthatsz?

Az ugye rólunk közismert (khm), hogy szeretünk jó kávét adni a vendégeinknek. Korábban úgy gondoltuk, ahhoz, hogy a mi kávéinkat ihassátok, látogassatok meg minket, beszélgessünk, kávézzunk. Azonban az elmúlt időszakban ez nem volt ennyire egyszerű, így először elkezdtünk kiszállítani kávét és kapszulákat a webshopon és partnereken keresztül. Amikor az első megkeresés érkezett, hogy adjunk szemes kávét vendéglátó helynek, akik majd ott készítenek belőle kávét a vendégeik számára, egy picit megrémültünk. El tudják majd készíteni úgy, ahogy mi? Tudják úgy adni, hogy mi is büszkék legyünk rá? Szeretni fogják az ő vendégeik a mi kávénkat?

Ezért csak a legjobb helyeknek adunk kávét!

Legyen szó szemes kávéról, vagy kapszuláról, válogatósak vagyunk, kikkel szeretnénk együtt dolgozni. Nem csak a gépek, felszerelések számítanak, legalább ennyire fontos, hogy emberileg is jól kijöjjünk az adott hellyel, az ő csapatukkal. Ha mi elégedettek vagyunk velük, biztosak lehetünk, hogy a vendégeik is azok, szeretik őket, és akkor miért ne kapjanak ők is jó kávét? :-). Szóval nem mindenkivel és nem minden áron, de ahova mi betesszük a lábunkat, ott biztosan jól fogjátok Ti is érezni magatokat!

Cukrászda vagy kávézó?

Ismerjétek meg három legújabb kedvenc partnerünket, látogassátok meg őket, kóstoljátok meg azokat amiket ők készítenek Nektek, ugyanolyan lelkesedéssel és odafigyeléssel, ahogyan mi a kávéinkat. És persze igyatok egy jó kávét is, ha már ott vagytok!

Egyetek helyettünk is egy (borsófőzelék) tortát Adrinál:

https://www.facebook.com/caketogobudapest

Kérdezzétek Bálintot a sokféle kávéjáról:

https://www.facebook.com/potikave

Dícsérjétek a kilátást Attilánál (majdnem olyan jó, mint nálunk :-))

https://www.facebook.com/helyben

Ha pedig szeretnétek a partnereink közé tartozni, vagy ismertek olyan helyet, ami hasonlóan gondolkodik a kávéról, a világmindenségről meg mindenről mint mi, kattintsatok erre a linkre:

Megosztás

FEL