Legyél viszonteladónk!

Kapszulát árulni jó! Legalábbis, ha a Steamhouse kapszuláiról van szó. Egyrészt “menő” dolog a specialty kávékapszula (és nagyon finom), másrészt a legmagasabb minőségű, prémium, single origin (azaz egy termőterületről származó) arabica kávékból pörköljük az alapanyagot és kapszulázzuk az őrölt kávét. Nespresso kompatibilis kávégép pedig már sok-sok ezer háztartásban és irodában van, ezek használói jellemzően kiéhezetten keresik az új, és jó minőségű (finom!) kapszulákat. Márpedig ha egyszer kipróbálták a jó kapszulát, vissza fognak menni megvásárolni a következő adagot is!

 

Sokan idegenkednek a kapszuláktól, egyrészt tartva a kávé minőségétől (ezt az előbb olvashattad, hogy nincs vele gond), másrészt a környezeti hatást kifogásolva. Ezzel a kérdéssel annyiban egyet értünk, hogy sajnos sokan a szemétbe dobják a kapszulákat, pedig van rá megoldás! Az általunk használt kapszulák 100%-ban újrafelhasználható aluminiumból készülnek, így, ha azok visszajutnak hozzánk, mi gondoskodunk az újragyártásukról! (Illetve érdemes szétszedni őket, a kávézacc sok mindenre használható, az üres kapszula pedig mehet a szelektív gyűjtőbe). Az alumínium értékes nyersanyag, ne kerüljön szemétbe! Ráadásul, ha az otthoni kávézás teljes élettartamát nézzük energiafelhasználás szempontjából, a kapszulás kávé az egyik legkevésbé szennyező megoldás!

Ráadásul akár doboz nélkül, egyesével is árulhatod a kapszuláinkat, nagyon szeretik a vendégek! (Egy dologra figyelmeztesd csak őket, az alu kapszulák elég sérülékenyek, ne a táska aljába tegyék és pakolják rá a nagybevásárlást, mert a nagyon sérült kapszulát nem  tudja elkészíteni a kávéfőző!). Ha ráveszed a vendégeket, hogy visszahozzák a kapszulákat, és ezeket mi begyűjtjük, tényleg csomagolásmentesen, minimális környezeti terheléssel megoldható, hogy otthon specialty kávét igyanak egyetlen gombnyomásra, drága felszerelés, tanulás és gyakorlás nélkül!

 

Érdekelnek a részletek? Töltsd ki az alábbi formot, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

 

    Érdekel másfajta együttműködés? Kattints ide, még számos remek lehetőség vár!

    FEL