Mert mi értünk a kávéhoz :-). Szerencsére egyre többen foglalkoznak kávépörköléssel, kapszulagyártással, kávékereskedelemmel Magyarországon. Azonban kevés olyan csapat van mint mi, akik évek óta napi több száz kávét készítenek és adnak Nektek, és ezután kezdtek pörkölni, és kávékapszulát gyártani. 2016 júliusa óta minden nap megkérdezzük, hogy “mit készíthetünk nektek?”, majd utána “hogy ízlett a kávé”? Folyamatosan a Ti visszajelzéseitek alapján fejlődünk, és ha nem csinálnánk jól, már nem lennénk itt.

Sok száz értékelésből 4.8*-ot értünk el Google-on, rengeteg visszajáró vendégünk van, akik otthonra is visznek tőlünk szemes kávét vagy kapszulát.

Bármikor, ha bejöttök a Steamhouse Cafe-ba, élőben találkozhattok velünk, kérdezhettek, és mi nagyon szívesen mesélünk a kávéinkról, a kapszuláinkról, vagy akár a mókusokról :-). Kóstolhattok, nézelődhettek, és mi nagyon fogunk örülni Nektek, hiszen ezért vagyunk itt, mert szeretjük csinálni.

Nézz körül az oldalon, olvass bele a cikkekbe, és rendelj otthonra is kapszulát vagy szemes kávét, hiszen biztos lehetsz benne, jó helyről jön! Ráadásul futárpartnerünk a GLS, így biztos lehetsz benne, hogy akár már másnap ott van a kávéd!

Megosztás

FEL