Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Hogy kerül a Steamhouse kávékapszula a Telekom reklámba?

Kávéöntés

A 2020-as lezárásokat egyértelműen a kapszuláinknak köszönhetően éltük túl. A legnagyobb válság kezdetekor kezdtük online árulni a webshopon, Nektek köszönhetően rengeteg fogyott, így egyre többet és többet tudtunk fejleszteni. Nem sokkal később megjelent Marciról egy cikk a Hellobiznisz oldalon, amit itt tudtok elolvasni:

https://hellobiznisz.hu/akartam-inni-egy-jo-presszot-igy-megcsinaltam-a-sajat-kavezomat-interju-lonkai-marton-baristaval/

A cikk nagyon sikeres lett, sok-sok olvasó értesült arról, milyen kapszulákat gyárt a Steamhouse, ismerte meg a nevünket, és országosan is elkezdtétek rendelni otthonra a kávéinkat.

Ezután érkezett a felkérés, hogy vegyünk részt a Telekom kisvállalati reklámjában, ahol be tudjuk mutatni a Steamhouse-t, a csapatunkat és a kapszuláinkat. A forgatás nagy élmény volt hiszen egy elég komoly film készült, amit Hartung Attila (a Fomo rendezője) rendezett, akivel nagyon összebarátkoztunk a forgatás végére. A képen Attila látható, Nyuszi Tanár úr által rögtönzött barista kiképzés közben. Megitta a kávét, ízlett neki :-).

Szóval ha a Telekom kisvállalati internet reklámjában a Steamhouse kapszuláival, Marci kávéjával, vagy a csapattal találkoztok, az egyáltalán nem a véletlen műve!

Kattints! Olvasd el cikkeinket!