Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Legyél a partnerünk!

Kapszulát árulni jó! Legalábbis, ha a Steamhouse kapszuláiról van szó. Egyrészt “menő” dolog a specialty kávékapszula (és nagyon finom), másrészt a legmagasabb minőségű, prémium, single origin (azaz egy termőterületről származó) arabica kávékból pörköljük az alapanyagot és kapszulázzuk az őrölt kávét. Nespresso* kompatibilis kávégép pedig már sok-sok ezer háztartásban és irodában van, ezek használói jellemzően kiéhezetten keresik az új, és jó minőségű (finom!) kapszulákat. Márpedig ha egyszer kipróbálták a jó kapszulát, vissza fognak menni megvásárolni a következő adagot is!

Kattints és olvasd el: Mi van egy Steamhouse kapszulában?

Sokan idegenkednek a kapszuláktól, egyrészt tartva a kávé minőségétől (ezt az előbb olvashattad, hogy nincs vele gond), másrészt a környezeti hatást kifogásolva. Ezzel a kérdéssel annyiban egyet értünk, hogy sajnos sokan a szemétbe dobják a kapszulákat, pedig van rá megoldás! Az általunk használt kapszulák 100%-ban újrafelhasználható aluminiumból készülnek, így, ha azok visszajutnak hozzánk, mi gondoskodunk az újragyártásukról! (Illetve érdemes szétszedni őket, a kávézacc sok mindenre használható, az üres kapszula pedig mehet a szelektív gyűjtőbe). Az alumínium értékes nyersanyag, ne kerüljön szemétbe! Ráadásul, ha az otthoni kávézás teljes élettartamát nézzük energiafelhasználás szempontjából, a kapszulás kávé az egyik legkevésbé szennyező megoldás!

Kattints és olvasd el: Tényleg "környezetbarát" a kapszula?

Ráadásul akár doboz nélkül, egyesével is árulhatod a kapszuláinkat, nagyon szeretik a vendégek! (Egy dologra figyelmeztesd csak őket, az alu kapszulák elég sérülékenyek, ne a táska aljába tegyék és pakolják rá a nagybevásárlást, mert a nagyon sérült kapszulát nem  tudja elkészíteni a kávéfőző!). Ha ráveszed a vendégeket, hogy visszahozzák a kapszulákat, és ezeket mi begyűjtjük, tényleg csomagolásmentesen, minimális környezeti terheléssel megoldható, hogy otthon specialty kávét igyanak egyetlen gombnyomásra, drága felszerelés, tanulás és gyakorlás nélkül!

 

Céges ajándékot, rendezvényről emlékeztetőt, ajándékcsomagba apróságot keresel? A Steamhouse kapszula válogatás (szerintünk) a legjobb ötlet, hiszen kávézni mindenki szeret, a kávé mindig kedves ajándék, ráadásul a dobozon a gyűrű megszemélyesíthető, azaz mindig Te (vagy a céged, vagy az esküvőd, vagy a rendezvényed) fog eszükbe jutni, amikor előkerül.

A doboz tartalma 4 db vagy 12 db, eltérő termőterületről származó kapszula (az egyik koffeinmentes), de természetesen bármilyen összeállításban kérhető. A kapszulák 100%-ban újrahasznosítható alumíniumból készültek, a használt kapszulákat mi is visszagyűjtjük, illetve kimosás után szelektív hulladékgyűjtőbe helyezhetők.

Természetesen lehetőség van a saját dobozodba olyan kiszerelést összerakni amilyet csak szeretnél, a kávéink közül bármelyiket választhatod! Lehetőség van a kapszulát is brandelni, azaz a fólián is az az ábra lesz, amit szeretnétek. A lehetőségek szinte korlátlanok!


Amennyiben érdekelne az együttműködés vedd fel velünk a kapcsolatot! :)


* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.