Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Saját kapszulagyárunk van!

Az elmúlt közel másfél év komoly nehézségek elé állított minket. 2020 márciusában gondoltunk először arra, hogy ha a vendégek nem jönnek a Steamhouse kávéhoz, menjen a Steamhouse kávé a vendégekhez. Elkezdtünk kávékapszulát gyártatni külsős beszállítóval a mi kávénkból, webshopot építettünk, és ez annyira sikeres volt, hogy ennek köszönhetően nem csak itt vagyunk, de kis csapatunk együtt maradt, senkit nem vesztettünk el, és túléltünk!

A mögöttünk levő 14 hónap során összesen háromszor újítottuk meg a kapszuláinkat, mindig egyre jobbak és jobbak lettek, de éreztük, lehetne még jobb. Mindig is azt az élményt szerettük volna eljuttatni Hozzátok, az otthonotokba, az irodátokba, amit mi gondolunk a kávéinkról. Be kellett látnunk, hogy ezt egyetlen módon tudjuk megtenni, ha a teljes gyártási folyamatot mi felügyeljük, a ránk (már-már betegesen) jellemző maximalizmussal.

Örömmel jelentjük be a Nagy Hírt tehát: megérkezett kis csapatunk legújabb tagja, a Steamhouse saját kávékapszula gyártó gépe! Mostantól a zöld kávé beszerzésétől, a pörkölésen át a csomagolásig minden a Steamhouse csapatának a kezében van, amit a kicsi, saját tulajdonú specialty kávés vállalkozások közül alig páran mondhatnak el magukról a világon.

Mi nagyon elégedettek vagyunk az általunk saját kezűleg gyártott kapszulákkal, szerintünk nagyon finomak lettek, bátran és őszintén ajánljuk! Kóstoljátok meg, rendeljetek, adjátok ajándékba, és kövessetek minket Instán, Facebook-on és a hírlevelünkben, mert még sok-sok meglepetést tartogatunk nektek!

Tartalomhoz tartozó címkék: kapszula szemeskávé