Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Steamhouse Cafe

Kávé kilátással, avagy az egyik legszebb panorámájú specialty kávézó Budapesten! 2016 óta várjuk vendégeinket, akikből az első kávé után többnyire visszatérő törzsvendég válik. Nyertünk kávés versenyeket, workshopokra járunk tanulni, magunknak pörköljük a kávét, de ezek talán nem is annyira fontosak mint az, hogy ha bejössz hozzánk, jól érezd magad! Ha szereted az óriási tereket, a nyáron hideg, télen meleg csarnokokat, a jó kilátást, ennél egy finom sütit a kávé mellé, itt a helyed! Megtalálsz minket a Batthyány téri vásárcsarnok emeletén (gyere be a csarnokba, fel az emeletre, és a Duna felőli üvegfal mi vagyunk)

Feketén innád a kávét? Saját pörkölésű specialty kávéval dolgozunk, az országban először nálunk volt a La Marzocco csúcsgépe, a KB90, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legjobb italt ihasd.

Tejeskávé a kedvenced? Az igazi házi tejünk Szentgálról mellől egy öko-farmról érkezik, a kávénkkal együtt lehet, a kedvenc cappuccinódat fogod kóstolni (mindenképpen próbáld ki cukor nélkül!)

Különlegességre vágysz? Van egy külön étlapunk az olyan „vad” dolgoknak, mint a nitro kávé, az espresso rosso, vagy éppen a cold brew tonic.

Ottonra keresel kávét? A Steamhouse saját gyártású specialty kávékapszuláival igazi kávézói élményt varázsolhatsz a konyhádba!

Kérdezz minket, nagyon szívesen mesélünk a kávékról, magunkról, a kávé elkészítéséről!

 

A kávézó nyitvatartása:

Hétfő-Péntek: 08:00-17:00

Szombat: 09:00-15:00