Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Steamhouse Cafe

A Steamhouse Cafe 2016-ban nyitott Budapesten a Batthyány téren, 100%-ban hazai tulajdonú kisvállalkozásként. Az évek során sok ezer kávét adtunk az arra szomjazóknak, versenyeket nyertünk, pörköltünk, és hasonló kávés dolgokkal foglalkoztunk. 2020 márciusában, a nagy bezáráskor gondoltunk először arra, hogy ha a vendégek nem jönnek a Steamhouse kávéhoz, menjen a Steamhouse kávé a vendégekhez.

2021-ben megvásároltuk saját töltőgépünket. Ennek köszönhetően most már a teljes folyamat (a zöldkávé beszerzéstől kezdve a pörkölésen, a kapszulagyártáson és a csomagoláson át) minden a mi kezünkben van, a mi minőségellenőrzésünk alatt. 

A kávézó továbbra is vár mindenki szeretettel, Budapest egyik legszebb kilátásával. Ugorj be egy jó kávéra, vagy ha messze vagyunk, rendeld meg otthonra!

 

A CSAPAT


Beki
A kávézó nyitása óta velünk van, először csak mint kávéfüggő törzsvendég, most pedig mint a Steamhouse online jelenléte. Közösségi média és webshop mágus, fejlődő latte art tudással.

Kata

A Steamhouse legcserfesebb baristája. A sneaker cipők lelkes gyűjtője. A legédesebb kávés recepteket neki köszönhetitek. 

Andris
Rocker, sörfőző, kávémágus. 2022 január 1 óta erősíti a csapatot, az ipari gépek és élelmiszer gyártás rajongója. Ha lesz egyszer Steamhouse zenekar, gitározni fog benne.

Imre
Pörkőlőmesterünk, és a kapszulatöltő gép lelkiismerete. Már akkor kávét pörkölt, amikor a csapat legfiatalabb tagja még málnaszörpön élt. Gyakorló apuka, 3 fős utánpótlás csapatot nevel.

Marci
A Steamhouse alapítója, 2016 óta megtalálható a pultban vagy a környékén, jellemzően kávét iszik. Magyar Brewers Bajnok, SCA Sensory PRO, és sok hasonló színes papír gyűjtője.

Tomi
A Steamhouse Kisnyuszija (bár az itt töltött két év alatt kezdi kinőni), szintén zenész. Szeret kisérletezni a legvadabb kávékkal és rosszabbnál rosszabb szóviccekkel. A Steamhouse zenekarban dobolna.

Miért alumínium kapszulát használunk?

Miért alumínium kapszulát használunk?

2022. 01. 22. 16:22:02

Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért is alumíniumból készül a Steamhouse kávékapszula? A válasz egyszerű: Szeretjük a környezetet! 

Hogyan készül a Steamhouse kávékapszula?

Hogyan készül a Steamhouse kávékapszula?

2022. 01. 22. 16:07:10

2021 júniusában örömteli hír volt, hogy megérkezett a saját kapszulázógépünk. De miért jó ez nekünk, miért jobb, mint bérkapszulázni máshol a kávénkat?

A Steamhouse kapszulák rövid története

A Steamhouse kapszulák rövid története

2022. 01. 24. 15:54:54

Hogyan kezdődött a Steamhouse kávékapszulák története? Miért adta a fejét egy specialty kávézó kávékapszulák gyártásár? 

Steamhouse specialty capsules

Steamhouse specialty capsules

2022. 01. 25. 10:01:41

How come a specialty coffeeshop to produce coffee capsules? Read our story, try our coffee and get to know us!

Saját kapszulagyárunk van!

Saját kapszulagyárunk van!

2022. 01. 24. 14:18:58

Ha a vendégek nem jönnek a Steamhouse kávéhoz, menjen a Steamhouse kávé a vendégekhez. Ez a kapszuláink története.

Hogy kerül a Steamhouse kávékapszula a Telekom reklámba?

Hogy kerül a Steamhouse kávékapszula a Telekom reklámba?

2022. 01. 24. 12:47:28

Kapcsolgatsz a csatornák között és egyszer csak a Steamhouse kapszuláit látod a reklámban. Miért?

Miért kapszula?

Miért kapszula?

2022. 01. 22. 14:40:02

Mi kellett ahhoz, hogy egy specialty kávézó elkezdjen kapszulákat gyártani? Mit jelent a specialty kapszula, és miért jó választás otthonra?