Steamhouse rendezvényre!

Nagyon sok rendezvény (konferenciák, találkozók, esküvők, stb.) problémája, hogy bár maga a rendezvény nagyon magas színvonalú, de valahogy a kávé mégsem az igazi. Sok oka lehet, amiért ez így alakult, szerencsére mi tálcán (csészében) kínáljuk a megoldást!

Kapszulás kávé rendezvényen?

Elsőre talán furán hangzik, de igen! Ha már kóstoltad a Steamhouse kapszuláit, tudod, hogy csak a legmagasabb minőségű single origin arabica kávékból készítjük őket, saját pörkölésű kávékból a saját kapszulázó gépünkkel. Egyetlen gombnyomásra olyan minőségű (ízű, illatú, aromájú) kávét tudunk adni, amit még “igazi” kávégéppel is csak kevesen. Ráadásul ha kell, a Steamhouse baristái települnek ki a standunkkal, azaz a körítés is profi lesz, nem csak a kávé!

Akár már 5 főre is!

Igen, jól látod! Mivel az eszközigény minimális (egyetlen, 230 voltos konnektorra van szükségünk), a legkisebb rendezvény is megoldható. Természetesen nem jövünk zavarba a nagyobb, 100-150 fős rendezvényektől.

Kávé nélkülünk?

Ha “csak” jó kávét szeretnél, és megvan a saját csapatod, szívesen adunk kölcsön eszközöket a kapszuláinkhoz. (Ez a Steamhouse kapszulák legnagyobb előnye, csak egy gombot kell megnyomni, és mégis specialty kávé lesz a végeredmény!) Ajánlunk tejet hozzá, adunk tejhabosítót, így szinte nincs is ránk szükség!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

    Érdekel másfajta együttműködés? Kattints ide, még számos remek lehetőség vár!

    FEL