Szállítás

Amennyiben valamelyik terméknél az “Ingyenes kiszállítás” feliratot látod, az adott terméket tartalmazó rendelést (értékhatártól függetlenül!) díjmentesen kiszállítjuk Magyarországon belül bárhova! 

A megvásárolt termékek sokféle módon juthatnak el Hozzád:

1, Átveheted a rendelést személyesen a Steamhouse Cafe-ban (a Batthyány téri vásárcsarnok emeletén), munkanapokon 8-17, szombaton 9-15 óra között a kávézó nyitvatartási ideje alatt.

2, Ha van a közeledben FOXPOST automata, a vásárlás során válaszd ki a menüből, hogy hova kéred a csomagot! A FOXPOST automatába szállítás költsége 990 Ft.

3, Magyarország területén bárhova házhoz szállítjuk futárral a csomagodat 2-3 munkanapon belül,  ennek a költsége 990 Ft. Partnerünk a GLS Futárszolgálat.

4, Kérheted a csomagodat GLS csomagpontra vagy automatába is, ennek költsége 990 Ft.

Amennyiben utánvéttel kéred a szállítást, az utánvét költsége minden esetben hozzáadódik a futárköltséghez, annak összegétől függetlenül. Utánvét esetén lehetőséged van kártyával és készpénzzel is közvetlenül a futárnak fizetni. Utánvétes fizetés kizárólag GLS futár választás esetén lehetséges.

Vásárlás során még a kosár oldalon lehetőséged van a szállítás módosítására. A kosár összeállítása során valamennyi költség feltüntetésre kerül!

FEL