144 db-os Saját Válogatás doboz

19 900 Ft 19 900 Ft


Állítsd össze a saját válogatásodat, 144 kapszulából!

(138 Ft/db)

  Kapszula Darab
El Salvador kapszula
Guatemala kapszula
Costa Rica kapszula
Koffeinmentes Peru kapszula

Megosztás

Mindannyian tudjuk, hogy kávéból soha nem elég.

Elsőre lehet soknak hangzik 144 kávé, de elosztva a napok számával egy hónapban, az már “csak” reggel és délben 2-2 kávé… Ráadásul a csomagot Te magad állíthatod össze, azokból a kávékból amikre éppen szükséged lenne!

A doboz tartalma:

144 darab Nespresso (c) kompatibilis specialty kávékapszula, 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból.

Válogasd össze magadnak, miket szeretnél inni!

Az egyes elnevezések a kávé származási országát jelölik. Minden kávénk a pörkölési szintjére jellemző ízjegyek mellett magán hordozza az adott országra (régióra) jellemző tulajdonságokat is!

  • Guatemala” kapszula a lágy ízek kedvelőinek (kék színú kapszula)! Az egyik kedvenc pörkölési szintünk, még a világos kávékra jellemző ízjegyekkel, de magában hordozva a sötétebb pörkölés csokis világát. Presszónak, hosszúkávénak, vagy kis tejjel ajánljuk.
  • Costa Rica” kapszula az erős reggeli kávésoknak, vagy a tejeskávédba (fekete színű kapszula)! Ez a legsötétebb pörkölésünk, intenzív ízvilág, akár sok tejjel is érvényesül.
  • El Salvador” kapszula a különleges, minőségi kávék iránt rajongóknak (arany színű kapszula)! A Steamhouse legvilágosabb pörkölése, gyümölcsös ízjegyekkel. Mi önmagában, presszónak ajánljuk.
  • Peru” kapszula a koffeinmentes, amelyet késő délután is bátran fogyaszthatsz (ezüst színű kapszula)! Swiss Water eljárással (vegyszer nélkül!) koffeinmentesített, 1800 méter magasról származó specialty kávéból pörkölve és kapszulázva. Presszónak, tejeskávénak egyaránt ajánljuk!

Kávéink nem ízesítettek, nem aromázottak, hanem “csak” a legmagasabb minőségű, terület szelektált specialty kávékból készülnek, gondosan odafigyelve a feldolgozásra, tárolásra, pörkölésre, ettől nyerik különleges ízüket! A zöldkávé beszerzésnél kizárólag egy termőterület egy féle kávéját vesszük (csak az Arabica fajták legjobb minőségű variánsait használjuk!)

A kapszulákban található kávét a Steamhouse baristáinak szakmai iránymutatása alapján pörköltük Magyarországon. A kapszulázás és csomagolás szintén általunk történik, a Steamhouse saját kapszulázó gépével.

Miért minket válassz? Kattints IDE, olvasd el a történetünket!

A jobb ízélmény eléréséhez állítsd rövidre a Nespresso gépen a lefolyást (a használati utasítás szerint), 25-30 ml-esre.

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz

FEL