3×12 db-os kapszula csomag

6 480 Ft 6 480 Ft

Válogass össze magadnak három dobozt (csak írd be a számot a mezőbe)!

(180 Ft/db)

  Kapszula Darab
12 db-os Costa Rica kapszula csomag
12 db-os El Salvador kapszula csomag
12 db-os Guatemala kávékapszula

Megosztás

Kipróbálnád mindhárom kapszulánkat? Esetleg az egyikből vennél több dobozzal? Rakj össze tetszés szerint 3 dobozt a csomagba, és fizesd a kedvezményes árat!

A csomag tartalma:

3×12 darab Nespresso (c) kompatibilis specialty kávékapszula, 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból, 3×12 darabos díszdobozban, a Te válogatásodban!

Az egyes elnevezések a kávé származási országát jelölik. Minden kávénk a pörkölési szintjére jellemző ízjegyek mellett magán hordozza az adott országra (régióra) jellemző tulajdonságokat is!

  • 12 db “Guatemala” kapszula a lágy ízek kedvelőinek! Az egyik kedvenc pörkölési szintünk, még a világos kávékra jellemző ízjegyekkel, de magában hordozva a sötétebb pörkölés csokis világát. Presszónak, hosszúkávénak, vagy kis tejjel ajánljuk.
  • 12 db “Costa Rica” kapszula az erős reggeli kávésoknak, vagy a tejeskávédba! Ez a legsötétebb pörkölésünk, intenzív ízvilág, akár sok tejjel is érvényesül.
  • 12 db “El Salvador” kapszula a különleges, minőségi kávék iránt rajongóknak! A Steamhouse legvilágosabb pörkölése, gyümölcsös ízjegyekkel. Mi önmagában, presszónak ajánljuk.

Kávéink nem ízesítettek, nem aromázottak, hanem “csak” a legmagasabb minőségű, terület szelektált specialty kávékból készülnek, gondosan odafigyelve a feldolgozásra, tárolásra, pörkölésre, ettől nyerik különleges ízüket! A zöldkávé beszerzésnél kizárólag egy termőterület egy féle kávéját vesszük (csak az Arabica fajták legjobb minőségű variánsait használjuk!)

A kapszulákban található kávét a Steamhouse baristáinak szakmai iránymutatása alapján pörköltük Magyarországon. A kapszulázás és csomagolás szintén általunk történik, a Steamhouse saját kapszulázó gépével.

Miért minket válassz? Kattints IDE, olvasd el a történetünket!

A kapszulákban található kávét a Steamhouse baristáinak szakmai iránymutatása alapján pörköltük Magyarországon. A kapszulázás és csomagolás szintén általunk történik, a Steamhouse saját kapszulázó gépével.

 

FEL