72 db-os Kapszula Válogatás doboz

11 990 Ft 11 990 Ft


Állítsd össze a saját specialty kávéválogatásodat,

72 db kapszulából!

(167 Ft/db)

 KapszulaDarab
El Salvador kapszula
Guatemala kapszula
Costa Rica kapszula
Koffeinmentes Peru kapszula

Megosztás

Megkóstolnád a Steamhouse saját pörkölésű kávéjából készült specialty kávékapszulákat? Válogasd össze a saját kapszula dobozodat, ahogy Neked tetszik! Kóstold meg, milyen kapszulákat készítenek specialty kávézó sok éves tapasztalattal rendelkező szakértő baristái! Minden egyes kapszula 100% Arabica fajtákból készült, termőterület és farmszelektált, általunk pörkölt zöldkávéból!

A doboz tartalma:

72 darab Nespresso (c) kompatibilis specialty kávékapszula, 100%-ban újrafelhasználható alumíniumból.

Válogasd össze magadnak a kapszulák közül, miket szeretnél inni!

Az egyes elnevezések a kávé származási országát jelölik. Minden kávénk a pörkölési szintjére jellemző ízjegyek mellett magán hordozza az adott országra (régióra) jellemző tulajdonságokat is!

  • Guatemala” kapszula a lágy ízek kedvelőinek! Az egyik kedvenc pörkölési szintünk, még a világos kávékra jellemző ízjegyekkel, de magában hordozva a sötétebb pörkölés csokis világát. Presszónak, hosszúkávénak, vagy kis tejjel ajánljuk.
  • Costa Rica” kapszula az erős reggeli kávésoknak, vagy a tejeskávédba! Ez a legsötétebb pörkölésünk, intenzív ízvilág, akár sok tejjel is érvényesül.
  • El Salvador” kapszula a különleges, minőségi kávék iránt rajongóknak! A Steamhouse legvilágosabb pörkölése, gyümölcsös ízjegyekkel. Mi önmagában, presszónak ajánljuk.
  • Peru” kapszula a koffeinmentes, amelyet késő délután is bátran fogyaszthatsz! Swiss Water eljárással (vegyszer nélkül!) koffeinmentesített, 1800 méter magasról származó specialty kávéból pörkölve és kapszulázva. Presszónak, tejeskávénak egyaránt ajánljuk!

Kávéink nem ízesítettek, nem aromázottak, hanem “csak” a legmagasabb minőségű, terület szelektált specialty kávékból készülnek, gondosan odafigyelve a feldolgozásra, tárolásra, pörkölésre, ettől nyerik különleges ízüket!

A kapszulákban található kávét a Steamhouse baristáinak szakmai iránymutatása alapján pörköltük Magyarországon. A kapszulázás és csomagolás szintén általunk történik, a Steamhouse saját kapszulázó gépével.

Miért minket válassz? Kattints IDE, olvasd el a történetünket!

A legjobb ízélmény eléréséhez állítsd rövidre a Nespresso gépen a lefolyást (a használati utasítás szerint), 25-30 ml-esre, és használj szűrt vagy tisztított vizet!

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Steamhouse Cafe független entitás, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz

FEL